Wednesday, July 1, 2009

bunga itam

salam...
hr yg gelap...
bunga pun gelap...
sbnrnya ni pun try test punya bunga...
ada banyak felt itam, sbb tu buat itam...
lps ni buat lain color lak


khas utk MJ... :(

model yg bru balik dr skul...

:)

5 commenting:

nerry nerry strawbery said...

cabbiena, superb la craft kat sini.. paling suka baju baby with name and theme tu... ada cecara mengorder and price nye tak..

MamaTiaMia said...

hmm cabbiena..my friend si nerry tu cepat betul dia mengorder yer:)

c a b b i e n a said...

to nerry nerry strawberry (pnjg tul nama, tergeliat jari type)- mekacih ye kak... akak email sy nnti sy ceritakan

to mamatiamia cute twin itu - siapa cepat dia dpt, hehehehehe...

nerry nerry strawbery said...

he he mamatiamia , mesti la rasanya pas ni nak belajar menjahit laaa , thank cabbiena i nak cari org baru bersalin mesti sweet klu bagi gift baju with name and themee... eee best nyerrr

lily azliyana @ mama zara said...

salam..suka klip rmbut ni. tp tak tau ape name jenisnya. leh request tk order utk klip mcm ni. anak sy klu alligator klip tu pakai skjap die dh buang. klu klip mcm ni tahan lame sikit..=)