Tuesday, June 7, 2011

* first handmade card *

assalam

selepas berjaya menghasilkan kad artis ( ATC ) sebelum ini, saya tiba tiba excited nak buat kad yang lain pula...

alhamdulillah, ada order yang mahukan saya buatkan kad ulangtahun yang ke 12 , dari pn azlin yang mahukan ada burung pink & burung biru dan bentuk love... yang lain lain mengikut idea saya

akhirnya, ini la hasilnya
gabungan kertas dan pastinya felt

burung pink dan burung biru main main mata :)

12 love mewakili 12 tahun

love situ sana sini

specially for you :)

hiasan dalam kad

saya rasa macam nak simpan untuk diri sendiri ! bole???

:)

4 commenting:

Rafidah Ahmad said...

wahhhhhhhhhhhhhh canteknya sabbbbbbbbbbb....nak satuuuuuuuuuuu

Myrisstyca said...

Salam.

This is absolutely gorgeous!
Sgt sweet, kemas and textured. Kalau sy dpt kad ni dah tentu sy cair.

Sy paham dgn perasaan tak mahu melepaskan sesuatu yang kita buat untuk orang. Tapi x pe, thats how they will feel upon receiving, and its a great feeling knowing that someone felt that way. :)

Keep up the great work! suka sgt singgah sini.

Anonymous said...

ai siss,,cmne nk order kad cmni?cantekk plz inbox my fb....aima latte....

aini said...

soooooo creative, kemas sangat hasil kerja kak...
admire nyer..