Monday, August 10, 2009

hairclip terbaru !!!

salam
ada ribbon hairclip terbaru...
bole la pakai utk raya nnt...
ada 3 clips, warna yg sama tapi ribbonnya xsama...


jom beli di shopatmikylayna
:)

8 commenting:

MamaTiaMia said...

hi cabbiena..you dah ada kat johor tu senang la bercuti-cutian..nanti dapat idea banyak lagi nak buat hair clips etc..cantik nampak hasil terbaru tu...sesuai pakai raya ni..congrats to cute boy yang dah turn 4..yeap time flies so fast.

-- LoVe.. LiFe -- said...

thanx for drop by kat pg iLHamS..
salam perkenalan

Syafazaliza said...

hi.. kat mana nak dptkan ribbon cantik2 camtu..?

mama_alifsarah said...

hi sabrina. thanks drop by blog mona. nice hair clip u have. bley order to Sarah pakai raya nanti. nan tunggu mama dia buat tak sempat2. heheeh

Wan Anis Sorfina said...

cabb, want to buy the ribbons from u lahhh ~ may i?

Wan Anis Sorfina said...

if u don't want to sell, tak pa lah, i dont mind, care to share w/ me how to use paypal if u hv time.. hehe... clackhanger@yahoo.com

IbU aDaNa & aZhad said...

coemii nyeeee....juai kee?

jom makan said...

salam...
nak join gak...

http://impianalamaniman.blogspot.com/2009/10/mikylaynas-giveaway.html